1 van 20

Ons product assortiment

Bij Les Belles Saveurs hebben we de ambitie om u een productassortiment aan te bieden dat veel verschillende regio's bestrijkt, en daarmee heel Frankrijk.

In onze webshop vind u zeker het typisch Franse product dat u nergens anders vindt. Onze productcategorieën bevatten enkele van de beste, originele en innovatieve producten.

In onze Regionale collecties vind u typische streekproducten uit alle Franse streken. Bent u op zoek geweest naar die typische Galette waar u van genoten heeft tijdens de vakantie in Bretagne? Of komt u uit de Provence en woont u in het Nederland, en mist u uw favoriete Honing? In onze regionale collecties vind u wat u zoekt.

Les Belles Saveurs biedt u een verscheidenheid aan speciale selecties. Zoals onze kerstcollectie, met de beste producten die het kerstdiner naar een hoger niveau tillen. Of onze selectie met cadeau-inspiratie; prachtige producten die een geweldig cadeau zijn voor elke gelegenheid.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten! Wij horen graag van u welke Franse producten u graag in onze winkel zou willen zien.