Epicerie

Welkom bij onze Epicerie in Den Haag!

In januari 2022 verhuisden we onze locatie naar de Breitnerlaan 14 in Den Haag en in maart 2022 openden we de deuren van onze winkel, onze Epicerie Française.

Wij stellen u graag ons assortiment voor en helpen u bij uw keuze. Naast het assortiment dat u kent uit onze online shop, biedt onze Epicerie ook verse en gekoelde producten aan, zoals kaas, yoghurt, boter, vlees- en visproducten en gekoelde dranken. Ook bieden dagelijks verse baguettes, croissants, en huisgemaakte sandwiches en salades. Ook als middagsmenu om mee te nemen!

Wij bieden af en toe proeverijen van producten aan en kunnen u persoonlijk adviseren over onze producten en hoe u deze het beste kunt serveren.

We zijn verheugd u hier te mogen verwelkomen!

Welcome to our épicerie in The Hague where we offer French food products of excellent quality.
Onze winkel bevindt zich om de hoek van de exclusieve winkelstraat Van Hoytemastraat in Den Haag. Op onderstaande kaart ziet u waar u ons precies kunt vinden:
 • Charcuterie

  We bieden diverse regionale vleeswaren zoals Jambon cuit, Rosette, en Aoste maar ook saucisses als Boudin Noir, Montbelliard en Morteau en Lyonnais Brioché.

  Ook voor het Apéro bieden we met onze terrines, rilletes en pâtés naast de vele saucissons een ruime en steeds wisselende keuze.

 • Fromages

  Onze wisselende selectie kazen omvat alle windrichtingen van Frankrijk, van Camembert tot Tomme en van Ossay Iraty tot St. Maure de Touraine.

  Laat u verrassen door onze St. Felicien of Brillat Savarin, of probeer een van de heerlijke geitenkazen.

 • Traiteur gerechten

  Bij ons vind u unieke gerechten zoals Raviole Dauphiné, Aligot en Brandade de Morue.

  Daarnaast bieden we met gerechten als Choucroute garni, Tarte Flambée en Feuillantine Chèvre voor ieder wat wils.

  Deze producten zijn ook voor te bestellen. Vraag er naar in de winkel!

 • Huisgemaakte gerechten

  Onze lunch gerechten als Taboulé salade, Pan Bagnat Sandwich en Soupe du Jour wisselen per week en per seizoen.
  Aan huisgemaakte pattiserie bieden we naast een vast programma aan Financiers en Babka brioches ook de inmiddels befaamde Baba au Rhum en Gateau Nantais.
  In de zomermaanden maken we ook échte franse crêpes naar Bretons recept.