Professionals

Franse producten voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten bieden we een groot aantal producten van hoge kwaliteit voor elk budget. Wij zijn gespecialiseerd in de directe aan- en verkoop van 100% Franse specialiteiten, bestemd voor delicatessenwinkels en voedingsspeciaalzaken en importeren tevens ook wijnen & champagnes en andere sterke dranken. Hierdoor kunnen we 100% Franse kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen aanbieden. Zo maakt u optimaal gebruik van het beschikbare budget voor uw inkoop van de gerechten op uw menukaart, voor de geschenken voor uw evenement of relaties of voor de producten in uw delicatessenwinkel.

Verras uw gasten met een ontbijt à la Française

Een mooie dag begint met een goed ontbijt, vol excellente producten.
Met onze ontbijtproducten maakt u van het ontbijt voor de gasten van uw hotel, B&B of ontbijtrestaurant een onvergetelijke start van de dag.

 

Voeg een vleugje Frankrijk toe aan uw menukaart

U bent eigenaar of chefkok van een bistro, eetcafé of restaurant en bent op zoek naar kwalitatieve Franse producten als uitbreiding van uw menukaart? Ontdek meer over ons assortiment producten voor horecaondernemers.

Voor wijnhandelaar en slijterijen

Onze alcoholische dranken importeren we direct uit Frankrijk. Bij ons vind u wijnen en champagne, ciders en bieren, afkomstig van kleine producenten met een enorme kennis van het productieproces. Zo heeft u een uniek product van uitstekende kwaliteit. Maak kennis met onze wijnen en andere alcoholhoudende producten

Relatiegeschenken met Franse flair

Of u werkt bij een bedrijf en u wilt een evenement organiseren of bent u op zoek naar een origineel cadeau-idee waar uw medewerkers of zakelijke relaties blij van worden? Wij bieden boxen op maat aan, voorzien van unieke Franse producten, geheel naar uw keuze. Ontdek hier meer over onze relatiegeschenken.

Franse specialiteiten voor delicatessenwinkels

Wilt u uw assortiment aan delicatessen uitbreiden met vernieuwende producten uit Frankrijk? Naast de typisch Franse klassiekers  bieden wij een keus aan nieuwe producten uit de moderne Franse meer over de mogelijkheden voor delicatessenzaken.

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul dan het formulier in met uw verzoek om offertes, prijzen en overige informatie.

À bientôt!

Les Belles Saveurs.

U kunt contact met ons opnemen via dit formulier